Voluntariatambiental.cat, el portal del voluntariat per les persones compromeses amb el medi ambient

13/01/2017 - 12:51

La Xarxa del Voluntariat Ambiental de Catalunya ( XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) han engegat l’Oficina del Voluntariat Ambiental de Catalunya, un espai de trobada entre entitats ambientals, persones voluntàries, escoles i empreses que volen treballar per la millora del medi ambient. El portal web permet vehicular les crides de voluntariat que proposen les entitats ambientals amb la demanda de persones voluntàries, empreses o escoles que hi volen col·laborar, sigui de forma puntual o permanent.

 

Així, es poden trobar iniciatives acotades en el temps, com jornades de voluntariat destinades a una acció concreta d'un dia, o bé la possibilitat de vincular-se en projectes de més llarg termini, i formar part del voluntariat estable d'una entitat ambiental. L'oficina ofereix suport a les empreses que optin per iniciatives de voluntariat corporatiu, així com a estudiants universitaris, o a les escoles que desitgin implantar experiències d'aprenentatge servei.

Des de l’Oficina del Voluntariat Ambiental de Catalunya es convida a totes les entitats ambientals a penjar les seves crides de voluntariat al portal web i a totes les persones que desitgin donar un cop de mà pel medi ambient a contactar amb ells. S'ofereix orientació per trobar el projecte i l’entitat ambiental adecuada a les expectatives.

L’Oficina del Voluntariat Ambiental de Catalunya és una iniciativa de la Xarxa del Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT), dues entitats sense ànim de lucre que agrupem un gran nombre d’entitats ambientals que actuen a Catalunya amb programes de voluntariat ambiental, i que comptem amb el suport del Departament de Treball, Afers Social i Famílies de la Generalitat de Catalunya.


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Butlletí