Convocatòria de subvencions per a empreses i entitats de la Xarxa de Parcs Naturals

23/01/2017 - 12:22

La Diputació de Barcelona ha obert una convocatòria de subvencions per a empreses i entitats situades en municipis de l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals. L’objectiu de la convocatòria és fomentar les activitats d’explotacions forestals, empreses agrícoles, ramaderes i de serveis, així com per a la millora d’habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 15 de març.

Es tracta de subvencions en l’àmbit del Parc Natural del Montseny, Parc del Castell de Montesquiu, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola, Parc del Foix i Parc Natural de la Serra de Collserola.

Per a la línia de subvenció de les instal·lacions tèrmiques amb biomassa i per a les entitats culturals, en el cas exclusiu del Montseny, l'àmbit de vigència s'amplia a tot el declarat Reserva de la Biosfera dins de la província de Barcelona. De la mateixa manera, en el cas de les empreses de serveis, al Montseny i a Sant Llorenç del Munt i l’Obac l’àmbit s’amplia  al territori inclòs en la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

D’acord amb la convocatòria, les activitats o projectes subvencionats s'hauran de realitzar dins del període comprés entre l'1 de gener del 2017 al 30 de juny del 2018, excepte per a les activitats de les entitats culturals que hauran d'executar-se entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2017.

Per a més informació: Bases de la convocatòria


 

Categories: 

Relacionats

Article

 

Curt documental sobre la perseverança dels homes i les dones que distribueixen aliments frescos als habitants de València. Una reflexió sobre la resiliència d’un sistema mil·lenari que s’ha demostrat altament eficient durant la crisi de la COVID19.

Article

 

Ramaderes de Catalunya és una la xarxa de 60 pastores, de dones ramaderes, que volen reivindicar la ramaderia extensiva, la sobirania alimentària i el respecte al medi ambient. S'uneixen també per lluitar contra la discriminació que pateixen per ser dones en un treball culturalment associat al gènere masculí.

Article

L'edició d'enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembte de 2022.

Butlletí