Autoprotecció contra els incendis forestals

23/02/2017 - 11:26

El CILMA, amb el suport de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició dels ens locals dos vídeos informatius: l’un, sobre la normativa de prevenció d’incendis en nuclis de població , urbanitzacions, instal·lacions i edificacions aïllades, i l’altre, sobre consells dirigits a la ciutadania per autoprotegir-se en cas d’incendi forestal.

 

Atès l’abandonament de les zones rurals, i en el context de canvi climàtic actual, el risc d’incendi incrementa com a conseqüència de les onades de calor i de les sequeres, cada cop més severes. És per aquest motiu que la conscienciació, la sensibilització i l’autoprotecció ciutadana són prioritàries.

El CILMA recomana als ajuntaments difondre els vídeos en els webs municipals i que es difongui periòdicament la informació que contenen.

Trobareu cada vídeo tant les normes com els consells en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) per facilitar que la informació arribi als estrangers que resideixen a la demarcació de Girona.

 

 

Podeu accedir a tots els vídeos als enllaços:

Vídeo Consells (Català)Vídeo Consells (Castellà)Vídeo Consells (Anglès)Vídeo Consells (Francès)

Vídeo Normes (Català)Vídeo Normes (Castellà)Vídeo Normes (Anglès)Vídeo Normes (Francès)


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2023

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Butlletí