Sortida Tècnica "Experiències de custòdia municipal a Sant Celoni"

dijous, 6 abril, 2017 - 11:30
Sant Celoni

Us informem que el proper dijous 6 d'abril tindrà lloc la Sortida Tècnica "Experiències de custòdia municipal a Sant Celoni". Aquesta sortida és organitzada pel Grup de Treball de Custòdia Municipal (GTCMu) de la XCT i és oberta a la participació de tothom.

Per a més informació consulteu el programa de la sortida.

A Sant Celoni s’estan duent a terme diversos projectes de custodia municipal. En aquesta sortida ens aproparem a ells per conèixer-los i entendre quines accions està duent a terme l’Ajuntament.


Vall d’Olzinelles, punt d’entrada al parc del Montnegre i el Corredor. Es farà un tram de l’itinerari senyalitzat, dins la finca Can Draper, on podrem veure el paisatge i algun dels elements d’interès. En aquesta finca acabem de signar un conveni de custòdia amb la propietat i la Diputació de Barcelona. La peculiaritat del conveni és que és a tres bandes i que el que es custodia és pròpiament l’itinerari i els elements d’interès.


La Roca del Drac. Espai molt petit on també es va crear un itinerari senyalitzat i que forma part d’una llegenda local. Es troba a l’entrada de les urbanitzacions, molt prop de l’autopista. És el primer acord de custòdia signat per part de l’Ajuntament de sant Celoni amb el propietari. En cas que anem malament de temps, aquesta visita ens la saltarem.

Les Llobateres. Estany artificial naturalitzat format a partir de la restauració d’una extracció d’àrids, al costat del riu Tordera, amb funcions de laminació d’avingudes, biodiversitat, lleure i educació. És un espai municipal susceptible de ser gestionat amb custòdia a través d’una entitat de custòdia del territori.


INSCRIPCIONS
La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Per participar-hi és necessari que envieu un mail a municipis@custodiaterritori.org tot especificant el vostre nom, cognoms, número de telèfon, entitat a la que pertanyeu (si escau) i si us voleu quedar a dinar a la Batllòria / Sant Celoni (a càrrec de cada participant). També podeu contactar amb la XCT al 93 886 61 35 (pregunteu per l’Anna).


PUNT DE TROBADA
A les 11:30 a l’entrada principal de Sant Celoni, a l’aparcament de l’ALTRIUM. https://goo.gl/maps/ubTZ9uWMV8D2

 

 

Organitzador: 
Xarxa Custòdia del Territori
Contacte: 

Podeu contactar amb la XCT al 93 886 61 35 (pregunteu per l’Anna).

Categories: 
Terra

Relacionats

Butlletí