La prevenció de les causes dels incendis forestals inclou treballs sobre la vegetació en els entorns generadors del perill

dimarts, 25 abril, 2017 - 09:00 a dimecres, 26 abril, 2017 - 08:59
Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners
Geolocation

La prevenció de les causes dels incendis forestals inclou treballs sobre la vegetació en els entorns generadors del perill. La normativa vigent a Catalunya preveu diferents tipus de treballs i és objectiu d’aquesta jornada analitzar 3 casos concrets els treballs que es realitzen en nuclis de poblacions, línies elèctriques i carreteres. Diferents actors participen del compliment de les obligacions: administració (que marca la normativa i realitza l’activitat inspectora), municipis, directors d’obra i empreses forestals. Establir debats i intercanviar punts de vista permet mantenir la sinergia necessària per optimitzar les actuacions que es realitzen.

Organitzador: 
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Contacte: 
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades
del PATT del portal RuralCat:
Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar a l’Escola. Preu del dinar: 9’10€.
Caldrà especificar-ho en el moment de la inscripció.
Etiquetes: 
Categories: 
Món rural

Relacionats

Notícia

El ramat estarà durant tot el mes en aquesta zona natural, on aportarà un manteniment ambientalment sostenible i beneficis per a tot l’ecosistema. La Paeria aposta per la recuperació ambiental i apropament al ciutadà dels Aiguamolls, un dels espais més singulars del terme municipal, que alberga una gran biodiversitat.

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Acte
23/11/2020 - 00:00

Butlletí