dilluns, 27 novembre, 2017 - 09:00 a dimarts, 28 novembre, 2017 - 08:59
Institut d'Estudis Catalans Sala Pere Coromin
Un terç de la producció global d’aliments es desaprofita i es malbarata generant greus impactes socials, ambientals i econòmics.
El malbaratament es produeix en totes les fases de la cadena alimentària, des de la producció primària fins a les llars, i s’associa a una gran diversitat de causes. Això fa imprescindible la
implicació de tots els agents en la seva anàlisi i la resolució.
El DARP promou la prevenció del malbaratament a Catalunya i, especialment, en els seus àmbits de treball. La sessió contribuirà a la presentació d’experiències i a l’articulació de xarxes de col•laboració per implantar estratègies i mesures concretes que aportin solucions als operadors de la cadena alimentària.
Els objectius de la jornada són:
• Posar en valor i difondre experiències que ja s’estan duent a terme a Catalunya
• Presentar projectes de recerca i innovació impulsats per la Unió Europea i per altres agents en aquest camp
• Generar debat entre els diferents agents per continuar explorant vies de reducció del malbaratament
• Presentar projectes de recerca i innovació impulsats per la Unió Europea i per altres agents en aquest camp
• Generar debat entre els diferents agents per continuar explorant vies de reducció del malbaratament
Organitzador:
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació amb la col·laboració de l’Institució Catalana d'Estudis Agraris, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i de l’Institut d’Estudis Catalans
Contacte:
Dades per inscripcions:
Tel.: 934 092 090 - ext.14607. Persona de contacte: Sra. Míriam González
O bé a través del portal RuralCat: http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt
Etiquetes:
Categories:
Reciclatge/Residus