dijous, 19 setembre, 2019 - 00:00 a 23:59
Sala d'actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola industrial. Diputació de Barcelona. Carrer Comte d'Urgell, 187. Barcelona
Municipis:
Adjunt | Mida |
---|---|
PROGRAMA | 1.06 MB |
Categories:
Reciclatge/Residus
Adjunt | Mida |
---|---|
PROGRAMA | 1.06 MB |
La campanya de sensibilització promou el consum local i la reducció de residus, i ofereix diverses activitats educatives i tallers per fomentar hàbits sostenibles.
La Setmana Europea de la Prevenció de Residus inclou enguany prop d'un miler d'activitats a tot Catalunya. El tret de sortida s'ha donat aquest dissabte, 16 de novembre, al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, el primer “Enrenou d’Aliments” un concurs on alumnes de quatre escoles d’hostaleria i restauració han competit per fer la millor recepta utilitzant aliments espigolats i amb el mínim residu possible.