En marxa una nova campanya de sensibilització sobre neteja viària a Canet de Mar

Font: Ajuntament de Canet de Mar
11/04/2016 - 09:50

L’Ajuntament de Canet de Mar engega una campanya de sensibilització per fomentar el civisme al municipi, fent èmfasi especial en el correcte dipòsit de les bosses de residus i en l’obligatorietat de recollir les femtes que els gossos fan a la via pública.

Amb l’objectiu de recordar a tots els canetencs el seu compromís per mantenir net el municipi, l’Ajuntament engega una nova campanya de conscienciació dirigida al conjunt de la ciutadania. 

Ens hi ajuden de nou els Kanètics, els personatges protagonistes de la darrera campanya, feta l'any passatper fomentar la recollida selectiva de residus. A través dels Kanètics, es transmeten missatges bàsics, com ara que cal utilitzar les papereres o que no es pot malmetre el mobiliari urbà ni deixar mobles o trastos vells al carrer.

Alhora, es posa el focus en dos aspectes clau per mantenir net el municipi: d’una banda, la gestió correcta dels residus, tot separant-los adequadament, traient cada fracció el dia corresponent i evitant abandonar les bosses on no correspongui; d’altra banda, l’obligatorietat dels propietaris de gossos de recollir els excrements que les seves mascotes facin als espais públics i de dipositar-los, dins d’una bossa, a la paperera. Per facilitar-los aquesta tasca, l’Ajuntament els obsequia amb un portabosses que poden recollir de forma gratuïta a l’OAC.

La transmissió dels missatges de la campanya es fa a partir de diferents elements de comunicació, entre els quals, un fullet que es repartirà a totes les cases de Canet, cartells als comerços, una falca de ràdio i anuncis en premsa, a banda de la informació al web institucional i dins el butlletí Viure Canet, que es repartirà aquest abril. Com a element innovador, cal destacar la inserció d’anuncis efímers ecològics a les voreres que els ciutadans trobaran mentre passegen pel municipi.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
01/07/2021 - 00:00
Biblioteca P. Gual i Pujades. Riera Sant Domènec 1. Canet de Mar
Acte
20/09/2021 - 00:00
Sant Ramon 42. Tordera
Notícia

Foto: E.F. El Punt Avui

El Ple municipal de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha aprovat el plec de prescripcions tècniques i administratives de la recollida selectiva de residus urbans. El nou contracte de recollida de residus aposta per un model amb una recollida selectiva porta a porta a tota la vila. 

Butlletí