Es posa en marxa argentonaenergia.cat per recollir les dades de consum dels equipaments municipals

Font: Ajuntament d'Argentona
17/12/2015 - 00:00

La regidoria d'Espai Públic de l'Ajuntament d'Argentona ha posat en marxa el web www.argentonaenergia.cat, un nou portal que ofereix informació i dades  en relació al consum de llum, aigua i gas dels equipaments municipals.

El web recull dades de facturació des de l'any 2011 a partir dels fitxers digitals facilitats per les companyies subministradores d'aquests serveis, amb dades generals i detallades de cadascuna de les instal·lacions.

Progressivament el web incorporarà més informació i s'anirà dotant a l'eina de majors funcionalitats. L'objectiu és que aquest web esdevingui una eina útil per a la millora del medi ambient i per assolir els objectius municipals de reducció de CO2 que estableix el PAES (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), compromís subscrit per l'Ajuntament a través del Pacte d'Alcaldes i que ha de servir també per continuar sensibilitzant i conscienciant a la ciutadania per a l'adopció de nous models de consum i eficiència.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte d'estalvi energètic impulsat fa temps per l'Ajuntament i que s'ha traduït en els darrers anys en la implantació de mesures i l'execució de diverses inversions, amb un esforç econòmic important, per tal de millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions municipals i la reducció del consum.

Municipis: 

Relacionats

Article

El projecte Natura és Cultura consisteix en una intervenció artística en l'entorn natural, adreçada a persones que conviuen amb trastorns mentals, que té lloc en dues ubicacions de Catalunya: al bosc de la Torre dels Soldats d'Avinyó i a la finca del Viver d'Argentona.

Article

L'excedent d'energia que es generi s'utilitzarà per rebaixar la factura de la llum a famílies vulnerables

Notícia

L’Ajuntament de Cabrera de Mar fa una crida a les empreses que estiguin interessades a participar en el projecte d’economia circular que es promou des de QuatreRibes

Butlletí