Jornada sobre estalvi energètic i eficiència pels comerciants de Martorelles

Font: Ajuntament de Martorelles
25/04/2016 - 10:21

Una nova iniciativa del projecte Energiètica que l'Ajuntament de Martorelles va engegar al 2015.

El projecte de l'Ajuntament de Martorelles Energiètica ha convidat a una jornada sobre eficiència i estalvi energètic al Comerç a tots els comerciants de Martorelles el dimarts 20 d'abril. 

L'objectiu de la jornada ha estat mostrar les possibles actuacions que té el comerciant al seu abast per millorar significativament els rendiments energètics i reduir consums sense alterar la productivitat o la qualitat del servei prestat. 

El projecte Energiètica està integrat per diverses i petites accions que, al final, han de portar un compromís d’actuacions encaminades a l’estalvi i l’eficiència en l’ús de l’energia. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

La Cel de Caldes és una Comunitat Energètica Local que neix per impulsar la transició energètica a Caldes de Montbui amb els següents objectius: impulsar l’ús d’energies renovables enfront els combustibles fòssils; contribuir a complir els objectius de reducció d’emissions de CO2; fomentar la participació ciutadana en la transició energètica; establir mecanismes per lluitar contra la pobresa energètica i rebaixar la factura elèctrica dels calderins i les calderines.

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el MolletBici, un mòdul d’aparcament per a bicicletes tancat, públic i gratuït amb capacitat per a 20 bicicletes situat al costat de l’estació de Renfe de Mollet – Sant Fost. L’aparcament, que estarà operatiu tots els dies de l’any i estarà vinculat als horaris de Rodalies, es tracta d’un espai tancat al qual només s’hi podrà accedir identificant-se mitjançant una APP i disposarà d’una càmera de videovigilància per garantir la seguretat. El servei és una aposta més per fomentar la intermodalitat entre la bicicleta i el tren i així facilitar i potenciar els trajectes sostenibles.

Notícia

La despesa en energia (electricitat i gas) és un dels costos que més ha augmentat els darrers anys. L'Ajuntament de Sant Celoni, conscient de la importància que aquest factor pot representar pels comerços i restaurants del municipi, ha posat en marxa un programa d'assessorament per a l'estalvi energètic amb l'objectiu de detectar quines millores es poden realitzar per reduir la despesa energètica i contribuir a la reducció de les emissions de CO2.

Butlletí