'La Xarxa estalvia aigua' durant tot el mes de juliol

Redacció
04/07/2012 - 00:00
La campanya d'estalvi d'aigua liderada per la Diputació de Barcelona es difon al programa El Medi Ambient de TV3 i segueix la seva ruta per Sallent i Palau-solità i Plegamans
Els municipis de Sallent i Palau-solità i Plegamans són dos dels 52 ens locals que s'han sumat a la campanya ‘La Xarxa estalvia aigua'
Els municipis de Sallent i Palau-solità i Plegamans són dos dels 52 ens locals que s'han sumat a la campanya ‘La Xarxa estalvia aigua' que promouen conjuntament La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua.

 

L'Ajuntament de Sallent promou l'estalvi domèstic d'aigua a través del Pla de Barris "Sallent-Recuperem la Riba", amb el suport de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Diputació Barcelona. El passat dimecres 27 de juny es va presentar la campanya a la Sala de Plens de l'Ajuntament i es va fer una xerrada sobre l'estalvi d'aigua a casa. Durant l'acte es van repartir airejadors d'estalvi domèstic i material informatiu.

Per altra banda, a partir del passat dimarts 26 de juny i fins al 15 de juliol, Palau-solità i Plegamans acollirà l'exposició "La Nova Cultura de l'Aigua". Aquesta mostra s'inclou en la campanya Palau estalvia aigua, organitzada per l'Ajuntament amb l'ACA i la Diputació de Barcelona. La campanya té com a objectiu aconseguir el canvi d'hàbits en el consum d'aigua per a fomentar l'estalvi i l'eficiència.

Aquesta exposició explica què és la Nova Cultura de l'Aigua i com s'hi impliquen la ciutadania i les administracions públiques en la manera de resoldre les necessitats d'aigua sense fer mal als ecosistemes aquàtics. Paral·lelament, també es va realizar una xerrada el passat 28 de juny sobre com estalviar aigua a casa. La campanya continuarà a la tardor amb més activitats dirigides als centres educatius del poble.

 

La ‘Xarxa estalvia aigua' al programa El Medi Ambient de TV3
El passat 28 de juny es va emetre el reportatge Aigua, estalvi per voluntat i no per necessitat, sobre estalvi d'aigua en el programa, El Medi Ambient de TV3, que va incloure informació sobre la campanya ‘La Xarxa estalvia aigua'.

 

Més informació sobre la campanya a l'especial:
'La Xarxa estalvia aigua', campanya per fomentar el consum hídric responsable a més de 50 municipis

Més informació:
https://www.facebook.com/Estalviaigua
http://www.diba.cat/web/xarxasost/estalviaigua
http://twitter.com/#!/search/estalviaigua

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Un punt de trobada per compartir i posar en valor la feina que fan els municipis en l’àmbit de l’Agenda Urbana. Aquest ha estat l’objectiu del I Fòrum de les Agendes Urbanes Locals, que s’ha celebrat aquest 18 de juny al Paranimf de la Diputació de Barcelona. Promoure-les és un dels projectes prioritaris de la corporació i, per això, està donant assistència a la redacció de diferents plans d'acció local entre els municipis de la demarcació.

Notícia
Les proves realitzades per l’Ajuntament els darrers dies permeten suspendre temporalment les restriccions en el subministrament d’aigua

L’Ajuntament de Vacarisses ha suspès les restriccions en el subministrament d’aigua. Segons ha afirmat el consistori, la mesura s’ha pres després de les proves realitzades per l’Ajuntament en els darrers dies. Fonts municipals han afegit que aquesta situació es podrà mantenir si continuen funcionant les mesures preses fins ara, “així com un consum moderat d’aigua”.

Notícia

Els alcaldes de Torelló, Balenyà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Vicenç de Torelló, El Brull i Sobremunt han signat el conveni amb Onaigua, l'empresa pública creada pel Consell Comarcal d’Osona per tal d’oferir els serveis d’abastament d’aigua en baixa, clavegueram i drenatge urbà als municipis de la comarca.

 

 

Butlletí