L'expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica Mariano Bueno visita Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
26/10/2010 - 00:00

La visita d'aquest expert en geobiologia, bioconstrucció i agricultura ecològica va estar organitzada pel Mòdul d'Horticultura agrària i jardineria del Pla de millora del barri de l'Erm de Manlleu.

La visita, duta a terme el 21 d'octubre, va començar al matí amb una conferència de Mariano Bueno adreçada a l'alumnat del Mòdul d'Horticultura, amb l'objectiu de donar formació teòrica sobre agricultura ecològica als participants del mòdul.

A la tarda, va visitar l'hort ecològic del mòdul, situat a la "platja del Dolcet" i també els horts Can Sanglas, on va explicar als assistents, tant alumnes del mòdul com públic en general, consells pràctics i coneixements sobre horticultura ecològica.

Finalment, al vespre Bueno va fer una conferència sobre com millorar el nostre entorn i fer-lo més saludable, a la Biblioteca Municipal de Manlleu Espai Bisbe Morgades.

El Mòdul d'Horticultura agrària i jardineria forma part de les actuacions del Pla de millora del barri de l'Erm, gestionat per l'Institut de Desenvolupament de l'Erm, amb l'objectiu de donar resposta als problemes del barri, connectar-lo amb la resta de Manlleu i millorar la qualitat de vida i la convivència dels seus habitants.

Si voleu ampliar informació, podeu visitar el web de Mariano Bueno: www.mariano-bueno.com

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Des del divendres 28 d'octubre, durant tot el cap de setmana i fins el dilluns 31 d'octubre s'han anat retirant tots els contenidors de recollida de residus de Manlleu, i l'1 de novembre ha començat el nou servei de recollida selectiva porta a porta.

Notícia

L'Ajuntament de Manlleu ha començat a repartir a la ciutadania els kits que hauran de fer servir a la recollida del porta a porta. Els veïns tenen temps fins al 29 d'octubre per passar pel punt de donació.

Acte
18/09/2022 - 10:00
Museu del Ter

Butlletí