L’inventor de les superilles proposa crear-ne mig miler a tot Barcelona per evitar 700 morts l’any

Font: Betevé

13/05/2022 - 15:10

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

L’impulsor del concepte de superilles, Salvador Rueda, assegura que amb la creació de 500 superilles a Barcelona es podrien evitar 700 morts prematures. El director de l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona ha desplegat el seu model urbanístic de superilla en una conferència organitzada per RethinkBCN, un concepte que, segons ha dit, s’allunya de les superilles que està implementant l’Ajuntament de Barcelona i que ell qualifica d’eixos verds.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El tribunal va anul·lar l'ordenança municipal que regula la ZBE per "falta d'informes determinants i per ser excessiu en l'àmbit geogràfic d'aplicació i en el tipus de vehicles exclosos".

Article

 

El pla Superilla Barcelona preveu guanyar un milió de metres quadrats d’asfalt per recuperar espai per al veïnat, fomentar la vida als barris, crear noves zones verdes, impulsar la mobilitat sostenible i afavorir els comerços, la restauració i les indústries locals. Un nou mapa interactiu permet consultar les actuacions executades i previstes fins al 2023.

Article

La proposta del 30DEB és: Pedala cada dia del mes l’abril i comparteix-ho a les xarxes socials animant a les teves amistats i seguidors a pujar a la bici.

Butlletí