Dijous 1 d'agost a les 19h als Horts de Can Sangles el cuiner David Sanglas, del restaurant
Sambucus, explicarà receptes senzilles i mètodes de conserva per aprofitar la sobreproducció de
verdures de l'hort que es produeix durant l'estiu. La durada del taller és d'1 hora i és gratuït, si bé
s'aconsella inscripció prèvia (93.851.50.22, mediambient@manlleu.cat).
A continuació es farà el sorteig del concurs "A Manlleu l'estalvi energètic té premi!" convocat en el
marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible i es coneixerà així la persona guanyadora del
val per a dues persones durant mig dia per anar en bicicleta elèctrica per Manlleu, gentilesa de
l'empresa www.labicicletaelectrica.cat.
Ja per acabar es farà un sopar entre hortolans i hortolanes amb parcel·la municipal d'hort a Can
Sangles i a la Platja del Dolcet, per compartir menjar el que cadascú porti de casa.
El programa 'Tastets d'hort' té com a objectiu fomentar l'horticultura ecològica i donar a conèixer les hortes municipals de Can Sangles i de la Platja del Dolcet. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i continuarà al setembre amb noves activitats formatives i articles sobre l'hort ecològic. Tot plegat per donar a conèixer les dues zones municipals d'horta i coincidint amb el període que s'obrirà perquè les persones i entitats interessades puguin inscriure's per participar en el sorteig per conrear una parcel·la d'hort durant els propers quatre anys.