Jornada: Oportunitats de finançament per a la implantació d'energies renovables i mesures d'eficiència energètica

dimarts, 13 març, 2018 - 08:30 a 18:00
Museu de Ciències Naturals de Granollers. c. Palaudàries, 102, Granollers

Jornada organitzada per l'Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, entre d'altres.

La sessió es desenvolupa en el marc del projecte europeu COMPOSE i té per objectiu incrementar la presència d’energies renovables en la presa de decisions i els instruments de planificació, alhora que afavorir la proliferació de models de negoci i el desenvolupament d’empreses d’economia verda, tot connectant els potencials locals de generació d’energies renovables i les xarxes de distribució.

Programa

Inscripcions

Organitza:

 

Objectiu: mobilitzar l'acció del sector públic i privat, a partir de la presentació d'iniciatives innovadores ja en curs que han aplicat projectes i inversions en renovables i eficiència energètica a l'àmbit local. 

Estructura: Matí-seminari obert a tothom. Tarda-taller de capacitació destinat a planificadors i decisors polítics locals i retorn i validació dels resultats preliminars de l'Estratègia per a la inversió en energia sostenible, amb els actors que hi han col·laborat. 

Es podran visitar durant la jornada dues exposicions sobre cultura energètica cedides per Diputació de Barcelona (Oficina Educació i Promoció Ambiental-Gerència Medi Ambient) a la planta baixa Museu CC. Naturals La Tela. "Treballem per una energia sostenible" i "Actuem amb energia" . 


Es podrà seguir la jornada via xarxes socials a: @composeproj, @InterregMedRE, #interregMED, #renewables, #Renewablenergy, #Energyefficiency, compose.interreg-med.eu, @diba, @XarxaSost, @granollers, @energiacat, @EsEnerInvest, @Ecoserveis, @BEenerGiddgi, @ViladecansEU, #VilaWatt, #TransicióEnergètica, @scgramenet, @Dinamigarrotxa, @GNEnergyFinance, #Europace #Olot, @Estabanell, @ECrowdinvest, @wattia_innova, #EspaiZero.
 

Més informació


 

 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia
Per primer cop s’ha aplicat la campanya Estalgia durant l’estiu per reduir els consum d’aire condicionat

Han participat en aquesta marató d’estalvi els edificis de la masia de Tres Torres, l’edifici institucional de la Porxada, l’edifici del Portalet, Can Puntes, l’edifici del carrer Sant Josep, la comissaria de la Policia Local, les instal·lacions de la Unitats Operativa de Serveis, l’edifici de Can Muntanyola i l’Oficina d’acollida, informàtica i telecomunicacions.

Notícia

Els centres educatius destinaran els diners a béns i serveis per augmentar l'estalvi i l'eficiència energètica. S'han presentat els resultats de la 3a Marató de l'Estalvi Energètic, amb l'objectiu de promoure l'estalvi d'aigua i electricitat i, sobretot, de conscienciar la comunitat educativa - alumnes, professors, famílies- de la necessitat de fer un consum energètic responsable.  

Notícia

Es posa l'accent en el rol protagonista del ciutadà a l'hora de canviar el model actual. Del 4 al 8 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2018 coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que pretén sensibilitzar la societat pel que fa a l’estalvi i l’eficiència energètica. Granollers se suma a la iniciativa amb l’organització de tallers i visites.  

Butlletí