Taller per al foment de la gestió energètica a nivell industrial

dijous, 14 juny, 2018 - 09:00 a 14:00

El 3er Cicle Tècnic d’Energia a l’Indústria està organitzat per Granollers Mercat amb la col·laboració de l’Institut Català d’Energia i es durà a terme durant el 2018.

Aquest tercer cicle preveu incorporar novetats respecte a la tipologia de jornades organitzades en les anteriors sessions. Malgrat tot, es pretén abordar de forma detallada conceptes d’eficiència i estalvi d’energia a nivell d’equips i sistemes d’ús industrial, així com sistemes de generació d’energia renovable.

En aquesta edició es realitzaran tres jornades, cadascuna de les quals amb format i objectius diferenciats. Es preveu la realització d’un taller pràctic i visites a industries de referència a l’entorn de Granollers.

El cicle s’emmarca en la línia de treball de Granollers Mercat de foment de l’activitat empresarial, a través de la promoció de l’eficiència i l’estalvi energètics i les fonts d'energia renovable, i la millora de la competitivitat dels polígons industrials.

Les jornades del cicle

El cicle preveu les següents jornades:

1a jornada: Taller per al foment de la gestió energètica a nivell industrial
Data: 14 de juny de 2018 a Can Muntanyola

2ona jornada: Projectes col·laboratius en el entorn industrial de Granollers
Data: 27 de setembre de 2018 (espai a concretar)

3a jornada: Sistemes d’aire comprimit industrial
Data: 18 d’Octubre de 2018 a Can Muntanyola

4a jornada: Visites a industrials de referència a l’entorn de Granollers
Data:Novembre de 2018 (dates i empreses a confirmar)

 

A qui s’adreça

El cicle va dirigit en primer lloc a industrials ubicats en els polígons de Granollers i el seu entorn. També va dirigit a empreses i industrials amb elevats consums d’energia així com enginyeries i consultories del sector de Granollers i el seu entorn.

 

Organitza: gm2ajuntament

Col·laboren:

 logo icaen 25anys


 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

Els centres educatius destinaran els diners a béns i serveis per augmentar l'estalvi i l'eficiència energètica. S'han presentat els resultats de la 3a Marató de l'Estalvi Energètic, amb l'objectiu de promoure l'estalvi d'aigua i electricitat i, sobretot, de conscienciar la comunitat educativa - alumnes, professors, famílies- de la necessitat de fer un consum energètic responsable.  

Notícia

Es posa l'accent en el rol protagonista del ciutadà a l'hora de canviar el model actual. Del 4 al 8 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2018 coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que pretén sensibilitzar la societat pel que fa a l’estalvi i l’eficiència energètica. Granollers se suma a la iniciativa amb l’organització de tallers i visites.  

Butlletí