Taller per al foment de la gestió energètica a nivell industrial

dijous, 14 juny, 2018 - 09:00 a 14:00

El 3er Cicle Tècnic d’Energia a l’Indústria està organitzat per Granollers Mercat amb la col·laboració de l’Institut Català d’Energia i es durà a terme durant el 2018.

Aquest tercer cicle preveu incorporar novetats respecte a la tipologia de jornades organitzades en les anteriors sessions. Malgrat tot, es pretén abordar de forma detallada conceptes d’eficiència i estalvi d’energia a nivell d’equips i sistemes d’ús industrial, així com sistemes de generació d’energia renovable.

En aquesta edició es realitzaran tres jornades, cadascuna de les quals amb format i objectius diferenciats. Es preveu la realització d’un taller pràctic i visites a industries de referència a l’entorn de Granollers.

El cicle s’emmarca en la línia de treball de Granollers Mercat de foment de l’activitat empresarial, a través de la promoció de l’eficiència i l’estalvi energètics i les fonts d'energia renovable, i la millora de la competitivitat dels polígons industrials.

Les jornades del cicle

El cicle preveu les següents jornades:

1a jornada: Taller per al foment de la gestió energètica a nivell industrial
Data: 14 de juny de 2018 a Can Muntanyola

2ona jornada: Projectes col·laboratius en el entorn industrial de Granollers
Data: 27 de setembre de 2018 (espai a concretar)

3a jornada: Sistemes d’aire comprimit industrial
Data: 18 d’Octubre de 2018 a Can Muntanyola

4a jornada: Visites a industrials de referència a l’entorn de Granollers
Data:Novembre de 2018 (dates i empreses a confirmar)

 

A qui s’adreça

El cicle va dirigit en primer lloc a industrials ubicats en els polígons de Granollers i el seu entorn. També va dirigit a empreses i industrials amb elevats consums d’energia així com enginyeries i consultories del sector de Granollers i el seu entorn.

 

Organitza: gm2ajuntament

Col·laboren:

 logo icaen 25anys


 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia
Per primer cop s’ha aplicat la campanya Estalgia durant l’estiu per reduir els consum d’aire condicionat

Han participat en aquesta marató d’estalvi els edificis de la masia de Tres Torres, l’edifici institucional de la Porxada, l’edifici del Portalet, Can Puntes, l’edifici del carrer Sant Josep, la comissaria de la Policia Local, les instal·lacions de la Unitats Operativa de Serveis, l’edifici de Can Muntanyola i l’Oficina d’acollida, informàtica i telecomunicacions.

Notícia

Els centres educatius destinaran els diners a béns i serveis per augmentar l'estalvi i l'eficiència energètica. S'han presentat els resultats de la 3a Marató de l'Estalvi Energètic, amb l'objectiu de promoure l'estalvi d'aigua i electricitat i, sobretot, de conscienciar la comunitat educativa - alumnes, professors, famílies- de la necessitat de fer un consum energètic responsable.  

Notícia

Es posa l'accent en el rol protagonista del ciutadà a l'hora de canviar el model actual. Del 4 al 8 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2018 coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que pretén sensibilitzar la societat pel que fa a l’estalvi i l’eficiència energètica. Granollers se suma a la iniciativa amb l’organització de tallers i visites.  

Butlletí