Dóna'ls una altra oportunitat: Millor que nou, 100% vell

Sostenible.cat
30/05/2010 - 00:00

La campanya Millor que nou, 100% vell vol fomentar que els objectes no es llencin fins que realment hagin esgotat la seva vida útil. Per això fan difusió de les diferents possibilitats per poder reutilitzar-los. A la seva web, www.millorquenou.cat, es poden trobar tallers de reparació, botigues de segona mà, mercats i webs d'intercanvi... Aquesta eina permet concretar molt la cerca i fins i tot, introduint una adreça, per poder escollir els  comerços que queden més a prop.

A l'Agenda, realment molt complerta, podeu trobar les convocatòries de mercats d'intercanvi i de segona mà i les diferents activitats que es porten a terme des de Millor que nou, 100% vell. A l'apartat Enllaços, es va completant tota la informació al voltant de la prevenció de residus i els resultats dels estudis que promouen des de l'EMA.

A la web també trobaràs informació del projecte Reparat Millor que nou, el qual dóna ajut per allargar la vida dels productes a traves de l'autoreparació, oferint assessorament en diferents tècniques, cada dia de 10 a 14 h i de 16 a 21 h. Físicament pots trobar aquest servei al local del projecte al carrer Floridablanca, 132 de Barcelona. A més cada dijous, hi ha tallers de temàtica específica com bricolatge, manteniment de bicicletes, reconversió de roba, etc

Una altra branca de la campanya és el projecte Millor que nou a l'escola s' adreçat als més petits, amb la intenció de transmetre la filosofia de la reutilització., i que ajuda a  organitzar mercats d'intercanvis a centres educatius per a que coneguin com fer menys residus.

Relacionats

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Notícia

Es tracta d’una iniciativa que vol donar suport als professionals d’hotels, restaurants i bars de la ciutat en la correcta gestió dels residus que generen. Informadors d’Ecovidrio visitaran els establiments del sector els propers dies.

Notícia

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Butlletí