Equilibri natural i aglomeracions als espais naturals

Font: espaisnaturals.cat

17/07/2023 - 08:56

En Ponç Feliu, director del Parc Natural de Cap de Creus, ens explica el valor ecològic dels espais naturals de Catalunya, l’existència d’àrees protegides i la seva vulnerabilitat. També ens assenyala l’impacte negatiu que té la massificació d’aquests espais singulars i què podem fer per gaudir-ne i ajudar a la seva conservació.

Equilibri natural: a la natura, els actes incívics no hi caben

La campanya Equilibri natural proposa bones pràctiques, senzilles i concretes, que la ciutadania pot adoptar per planificar la seva visita a la natura. L’objectiu és informar sobre el valor dels espais naturals, fomentar la conservació i la protecció d’aquests espais i afavorir l’equilibri entre l’ús social i l’ús públic.

És una campanya del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, amb la col·laboració de l’Agència de Turisme de Catalunya, el Cos d’Agents Rurals, Ferrocarrils de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona i la Diputació de Lleida.

Podeu veure tots els vídeos amb consells sobre les aglomeracions, els animals de companyia, practicar esport o recol·lectar elements als espais naturals, entre d'altres, a la llista de reproducció de Youtube.

 


 

Municipis: 
Alt EmpordàCadaqués
Etiquetes: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí