Festa dels aliments aprofitats Vic

05/02/2018 - 10:52

Publiquem aquesta acció de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWRCAT 2017) organitzada per l'Ajuntament de Vic i Plataforma Aprofitem els Aliments, com a homenatge a Paco Múñoz, qui va liderar la lluita contra el malbaratament durant anys i que aquesta setmana ens ha deixat. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i el president de la Fundació PortAventura, Ramón Marsal, han signat aquest 17 de gener el conveni de col·laboració entre la Fundació PortAventura, PortAventura World i l’Ajuntament de Reus en el Projecte de recuperació i distribució d’aliments frescos. Una col·laboració que va començar a fer-se efectiva el 19 de novembre de 2017.

Article

El Consell Comarcal i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental porten a terme el projecte Recooperem, cuina per compartir, d’aprofitament alimentari a les escoles de la comarca. Actualment hi participen 11 escoles de 7 municipis. El projecte Recooperem té dues vessants: la social i la ambiental. Amb aquest projecte es dóna cobertura a famílies de la comarca que es troben en situació de vulnerabilitat, ja que poden disposar d’àpats cuinats a les escoles i amb les màximes garanties sanitàries. A més, el Recooperem evita la generació de residus i el malbaratament alimentari.

 

Article

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) tiraran endavant aquest estiu una campanya per conscienciar la ciutadania contra el malbaratament alimentari, amb la col·laboració dels restauradors de la comarca.

Butlletí