Festa dels aliments aprofitats Vic

05/02/2018 - 10:52

Publiquem aquesta acció de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWRCAT 2017) organitzada per l'Ajuntament de Vic i Plataforma Aprofitem els Aliments, com a homenatge a Paco Múñoz, qui va liderar la lluita contra el malbaratament durant anys i que aquesta setmana ens ha deixat. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2018, tretze centres de Sant Feliu que formen part de l'Agenda 21 escolar van participar en l'acció de sensibilització sobre el malbaratament alimentari. Així, durant aquestes jornades, els alumnes de primària i secundària, van fer un petit estudi amb la col·laboració de les seves famílies, per tal d'esbrinar la quantitat de menjar que es malbarata a les llars i prendre consciència de la problemàtica.

Article

L'Ajuntament de Arenys de Mar ha engegat una campanya de reducció del malbaratament alimentari als restaurants amb una iniciativa que vol normalitzar entre la població l'hàbit d'emportar-nos a casa el menjar i la beguda que no hem pogut consumir al restaurant i, alhora, facilitar bones pràctiques en el sector de la restauració.

Article

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, i el president de la Fundació PortAventura, Ramón Marsal, han signat aquest 17 de gener el conveni de col·laboració entre la Fundació PortAventura, PortAventura World i l’Ajuntament de Reus en el Projecte de recuperació i distribució d’aliments frescos. Una col·laboració que va començar a fer-se efectiva el 19 de novembre de 2017.

Butlletí