Una segona vida pel tambor de la rentadora

Sostenible.cat
11/01/2010 - 00:00

Què sóc? Una taula il·luminada amb una làmpada que ha estat fabricada a partir de la reutilització d'un tambor de rentadora.

En quina fase sóc més sostenible? Per què?
Extracció de materials: La reutilització d'un tambor de rentadora com a estructura de taula i làmpada suposa la reducció de residus que han d'anar a tractament finalista (abocador) com és el cas del tambor de rentadora. A més, no cal buscar una matèria primera nova per fer la làmpada, per tant s'estan reduint residus també en origen.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a Sostenible.cat:

(...)
18. Hymini, el carregador eòlic portàtil
19. Sunny Flower, una flor carregada d'energia
20. ECONO, estalvia aigua regant les teves plantes
21. Ecofrego; i si netegem amb aigua neta?
22. Un arbre de Nadal ecològic, però no de color verd

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Contra la sostenibilitat és el darrer llibre publicat per Andreu Escrivà​

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí