Notícia

Municipis de Mallorca engeguen una campanya d’estalvi d’aigua per a residents i turistes

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha llançat, juntament amb les àrees de Medi Ambient d’ambdós ajuntaments, una campanya d’estalvi d’aigua entre residents i turistes sota el lema “Siguem realistes, el tassó és mig buit: no tudis l’aigua”.

Article

Com pots estalviar gas a la llar. Fulletó amb Consells

En el marc del Dia Mundial del Consumidor, el Servei de suport a les polítiques de consum de l'Àrea d'atenació a les persones de la Diputació de Barcelona ha editat un fulletó sobre Com pots estalviar gas a la llar, que inclou 10 accions per reduir el consum i la factura del gas.

 

Article

Com pots estalviar electricitat a la llar. Fulletó amb Consells

En el marc del Dia Mundial del Consumidor, el Servei de suport a les polítiques de consum de l'Àrea d'atenació a les persones de la Diputació de Barcelona ha editat un fulletó sobre Com pots estalviar electricitat, que inclou 10 accions per reduir el consum i la factura de la llum.

 

Article

Cada castellarenc consumeix 109 litres d’aigua al dia

Segons ha donat a conèixer la companyia SOREA, el consum domèstic d’aigua potable a Castellar del Vallès va ascendir l’any 2015 a 934.379 metres cúbics. Aquesta xifra equival a un volum de 109 litres d’aigua per habitant al dia i és inferior a la registrada fa cinc anys, el 2011, en què cada castellarenc consumia una mitjana diària de 118 litres d’aigua.

Opinió

El consumidor, clau en la lluita contra el canvi climàtic

El passat 11 de desembre va finalitzar la Cimera del Clima a París, la vintena Conferència de les Parts, englobada dins de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic.

Notícia

'Què són els aliments ecològics?'

Corbera ha apropat la producció ecològica d’aliments a la ciutadania amb una exposició temporal, lúdica i participativa
Notícia

2 milions d'euros per promoure la compra ecoinnovadora

La Unió Europea promou la compra i contractació de solucions eco-innovadores a través de xarxes de compradors públics i privats

Per accedir a aquestes subvencions, les organitzacions han de presentar la candidatura abans del 20 octubre de 2012

Notícia

Èxit i perspectives de continuïtat per a la implantació de menjadors escolars ecològics a Osona

La introducció d'aliments ecològics i/o de proximitat esdevé un benefici per a la salut dels alumnes, i per al medi ambient i l'economia de la comarca