Mites i realitats sobre l'alimentació: una mirada tècnica

dijous, 1 juliol, 2021 - 18:00 a 19:00
Virtual_Plataforma Zoom

L'alimentació juga un paper essencial en la nostra salut i en el medi ambient. Per totes bandes rebem informació, sovint contradictòria, sobre què és el millor per a nosaltres. En aquesta sessió, la Sara Casals, nutricionista de Mengem amb sentits, ens ajudarà a desxifrar els mites que existeixen al voltant de l'alimentació i descobrirem què hi ha de cert en les llegendes populars. També parlarem del paper dels productes de temporada, de proximitat i ecològics a nivell nutricional.

Si teniu interès en algun tema en concret, us animem a fer arribar les vostres propostes abans de la sessió a: mengemambsentit@gmail.com

A càrrec de Mengem amb sentit.

Organitza Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) 

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Cal inscripció prèvia.

 

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) abans de l'activitat.

Organitzador: 
Aula Ambiental de Ciutat Vella
Destinatari: 
És per a tots els públics.
Categories: 
Ciència

Relacionats

Entrevista

El projecte LIFE Polyfarming és una iniciativa europea que vol implementar el model agroalimentari regeneratiu. Va nàixer al 2016 i està liderada pel CREAF. Des d’aquest centre de recerca s’ha creat un espai agrícola i ramader regeneratiu per demostrar que l’agricultura regenerativa és positiva per l'entorn i els animals i viable econòmicament. Parlem amb Javier Retana, investigador del centre, qui forma part del projecte.

Notícia

Els nous busos elèctrics —8 en total— entraran en servei de manera progressiva durant el mes de desembre.

Article

El projecte, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidetal, compta a Terrassa amb el suport de tres entitats socials.

Butlletí