Catalunya recupera el 34% dels residus que genera

Aquesta xifra és el doble de la mitjana espanyola
Redacció
13/07/2009 - 00:00

Catalunya recupera el doble de residus que el conjunt d'Espanya, un percentatge que se situa tres o quatre punts per damunt de la mitjana europea de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). Així ho va indicar el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, en el recent Congrés Reinnova a Sabadell. "Actualment, a Catalunya recuperem el 34% dels residus que generem, cosa que significa el doble de la mitjana espanyola", va apuntar Baltasar, afegint que l'objectiu fins a 2012 és generar menys residus i recuperar encara més.

Array

Relacionats

Notícia

Es tracta d’una iniciativa que vol donar suport als professionals d’hotels, restaurants i bars de la ciutat en la correcta gestió dels residus que generen. Informadors d’Ecovidrio visitaran els establiments del sector els propers dies.

Notícia

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Notícia

La presentació de la Declaració Futur sense Tòxics, impulsada per Rezero i amb més de setanta adhesions de professionals dels àmbits de la recerca i de la salut, obté una àmplia repercussió mediàtica.

Butlletí