Documental: "Sobreviure a la nevera"

Font: TV3

14/03/2022 - 08:56

Si ens pregunten quants quilos de menjar es fan malbé en tota la cadena alimentària, des del camp o el mar fins a la nostra taula, passant pel supermercat, sabríem què dir?

Aquest documental del 'Sense ficció' de TV3 va voler respondre aquesta pregunta al 2015, i ens oferia una xifra per a reflexionar: a cada català li correspondrien 100 quilos de menjar malbaratat per any. Aquesta dada era un càlcul de Paco Muñoz, tècnic de Medi Ambient de la UAB, una de les persones de referència en aquest tema i a qui està dedicat aquest especial, ara quan fa poc més d'any de la seva mort.

Podeu accedir al documental complert aquí.



 

Relacionats

Article

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2024, l'Agència de Residus de Catalunya comparteix els següents casos pràctics i eines per sensibilitzar sobre la prevenció del malbaratament alimentari.

Butlletí