Guia d'espais naturals de Tarragona

03/10/2021 - 19:17

Tarragona Turisme transforma la guia de platges en una guia, més completa, d'espais naturals. La publicació, amb 10.000 exemplars, inclou totes les platges i indicacions al plànol sobre els camins que formen part de la Xarxa de camins de Tarragona.

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha transformat la guia de platges en una guia, més completa, d'espais naturals. Així, aprofitant la reedició de la publicació, s'han introduït una sèrie d'informacions per donar una visió més àmplia sobre el patrimoni natural de Tarragona. 

A la informació sobre totes les platges i cales de la ciutat (un total de deu repartides en quinze quilòmetres de costa) amb les característiques i serveis de cadascuna, s'hi afegeixen al plànol, que ara és més gran i complet, indicacions sobre els 75 km de camins senyalitzats que formen part de la Xarxa de camins de Tarragona. La nova guia inclou també un apartat d’activitats nàutiques i aquàtiques, amb codis QR que enllacen al web per poder tenir la informació sempre actualitzada.

La guia d'espais naturals de Tarragona surt amb una tirada de 10.000 exemplars, està editada en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià) i es pot trobar físicament a les oficines de Tarragona Turisme al carrer Major i la Rambla Nova i al web de Tarragona Turisme


 

Municipis: 
TarragonèsTarragona

Relacionats

Article

Des de la Conselleria de Parcs i Jardins, que gestiona la Brigada Municipal, s’enceta un nou projecte de naturalització de les rotondes de la ciutat, amb l’objectiu de dignificar aquests espais, ja siguin d’accés a la ciutat com de punts cèntrics i estratègics de la via urbana.

Notícia

S'ha finalitzat l’actuació de l’àrea de Seguretat al Pont del Diable i el Departament de Protecció Civil municipal ha dut a terme una campanya de neteja i desbrossament de les franges forestals a Llevant.

Entrevista

Oriol Serratusell és regidor de Medi Natural, Salut Pública i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. Parlem amb ell de la Declaració de Montcada per uns espais naturals propers als entorns urbans, sostenibles, saludables i resilients aprovada per la Xarxa en la seva 22a Assemblea,. Ens explica la situació de Montcada amb la situació de barraquisme al Pla de Besos, i els aprenentatges que poden treure altres municipis de la seva experiència.

Butlletí