Hymini, el carregador eòlic portàtil

Sostenible.cat
02/11/2009 - 00:00

Què sóc? Carregador portàtil que funciona amb energia eòlica. Emmagatzema energia gràcies a una bateria recarregable d'ió liti de 1.200 mAh, el que permet recarregar dispositius portàtils de 5 V.  Hymini està compost per una petita hèlix que transforma l'energia eòlica del vent en energia cinètica i aquesta en energia elèctrica (com és el cas de la dinamo d'una bicicleta). Entre els seus accessoris també té un petit panell fotovoltaic.

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Transport: el seu envàs consisteix en una capsa de cartró reciclat.

-Utilització: recarrega aparells a partir d'energia eòlica, de manera que estalvia consum d'energia final. A més s'adapta a qualsevol dispositiu: incorpora un connector USB  i connectors per a diferents mòbils.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible':

(...)
13. Mirra i Celle, cadires d'oficina reciclades i reciclables
14. Ecodutxa, per estalviar encara més aigua
15. La siesta, un càntir de disseny
16. Un impermeable que abans era una patata, i que després es pot plantar
17. Belloch, la cadira feta amb material sostenible

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

L'AMAP i AEOPAS llencen una campanya de sensibilització adreçada a la ciutadania per a promoure l'ús responsable de l'aigua a les llars.

Article

La Diputació de Barcelona ha presentat el mapa amb el grau de vulnerabilitat a la sequera dels boscos de la Xarxa de Parcs Naturals, que mostra que el 29% veuran agreujats de forma significativa la mortalitat per estrès hídric entre els anys 2040 i 2050.​

Butlletí