Ja és aquí la nova edició del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019

Font: Generalitat de Catalunya

02/01/2019 - 19:12

Aquest guardó, adreçat a dissenyadors, fabricants i estudiants de Catalunya, reconeix les estratègies i productes en el mercat o en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular. El període d’inscripció és del 15 de gener fins el 28 de febrer 2019.

Aquest guardó, adreçat a dissenyadors, fabricants i estudiants de Catalunya, reconeix les estratègies i productes en el mercat o en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular.

Amb l’objectiu d’incentivar aquests tipus d’estratègies, fomentant la producció i consum de productes sostenibles a Catalunya, és premiarà econòmicament aquelles candidatures ecodissenyades i que contribueixen a l’economia circular que presentin qualitat i innovació amb 6.000 € per productes/serveis en el mercat o en desenvolupament i 3.000 € en la categoria Disseny jove.

 

El període d’inscripció és del 15 de gener fins el 28 de febrer 2019.

Consulta les bases del premi per conèixer tots els detalls pel que fa als requisits, criteris de valoraciócalendari previst a premiecodisseny.gencat.cat.


 

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Article

Un teixit reciclat per a roba laboral, un envàs de productes de neteja i una defensa de moll intel·ligent guanyen el Premi Catalunya d'Ecodisseny

Butlletí