Ja es pot accedir al llibre electrònic del Segon informe sobre el canvi climàtic a Catalunya

Font: Grup d’Experts en Canvi Climàtic de Catalunya
11/04/2011 - 00:00

El Grup d'Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (GECCC) estrena nou web, amb accés al llibre electrònic del Segon informe sobre el canvi climàtic a Catalunya, informació sobre activitats, i una bústia de preguntes més freqüents, encara en construcció. 

El GECCC consisteix en acadèmics, investigadors i experts en general que treballen en temes relacionats amb el canvi climàtic des d'un ventall de disciplines científiques molt ampli, tant de les ciències socials com de les naturals.

El desembre de 2010 el GECCC va presentar el seu darrer treball: el Segon informe sobre el canvi climàtic a Catalunya, que dóna continuïtat al 1r Informe - elaborat de forma pionera a tot l'Estat espanyol l'any 2005.

L'obra s'estructura en 4 apartats: Bases científiques del canvi climàtic;Impactes i vulnerabilitat del medi biofísic; Anàlisi sectorial: gestió, mitigació i adaptació; La recerca sobre el canvi climàtic a Catalunya. Aquest treball representa un bon referent sobre la qüestió de l‘escalfament global i de les seves conseqüències al Principat. Aquest Segon informe ha estat promogut pel CADS, l'Oficina Catalana de Canvi Climàtic (OCCC), el Servei Meteorològic de Catalunya, i l'IEC. La seva edició ha comptat amb la col·laboració de la  Fundació "La Caixa".

Relacionats

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Article

El Consistori reforça el seu compromís amb el desenvolupament sostenible a través de la seva adhesió al Pla d'Acció de Compra Pública Verda de la Generalitat de Catalunya 2022-2025

Article

La instal·lació de la xarxa de calor amb combustible renovable ha durat quatre mesos

Butlletí