Wattson, quanta energia consumim a casa?

Sostenible.cat
20/04/2009 - 00:00

Què sóc? Imagina poder saber com consumeixes l'electricitat a casa teva: quina hora del dia és en la que més gastes, o si ho fas de manera moderada o no...  En Wattson, un producte útil, senzill i atractiu permet que disminuïm el consum d'electricitat a les nostres llars... perquè el primer pas per millorar la nostra conducta ambiental és conèixer quan i en què consumim més...

A més, mostra aquesta informació de forma visual: quan brilla amb una llum lila, vol dir que el nostre consum d'energia és baix, si el color és verd, el consum és moderat; i si és vermell, estem fent servir més energia del normal.

En Wattson consta de tres components: un dispositiu, un sensor i un transmissor. Podreu trobar més informació sobre el seu funcionament a: http://www.diykyoto.com/uk

En quines fases sóc més sostenible? Per què?
-Extracció de materials: no conté materials tòxics.
-Utilització: ha estat especialment dissenyat per mostrar en cada moment quin és el consum d'una llar i poder comunicar si aquest consum és baix, moderat o elevat. A més, durant el seu funcionament, consumeix molt poc.
-Distribució: el seu envàs és de cartró reciclat i les etiquetes han estat impreses amb tintes naturals.

**Si coneixeu algun ECOdisseny interessant, envieu-nos un mail a redaccio@sostenible.es. Aquesta no pretén ser una secció tancada, tot el contrari!

Especial ECOdissenys a 'Sostenible'

1. Öko-ball, la bola per rentar sense sabó 
2. RD4, la cadira feta 100% amb plàstic reciclat

Relacionats

Article
Gerald Durrell

Convertida ja en un clàssic universal,  La meva família i altres animals narra les peripècies d'una família insòlita, desbaratada i molt poc convencional que decideix abandonar la grisa i plujosa Anglaterra per instal·lar-se a l'assolellada i paradisíaca illa grega de Corfú.

Article
Jordi Ballart

«Vuit graus és la temperatura de l’aigua més freda en què he nedat mai. No és cap proesa, si considerem que hi ha persones que neden en aigües polars a gairebé zero graus. A còpia d’anar gairebé cada cap de setmana de desembre a març a fer un bany a la platja, el meu cos s’ha anat adaptant a les temperatures marines d’hivern. Per què ho faig? Aquesta és la pregunta que intenta respondre aquest llibre».

Article
Jaume Terradas

De l’ofensiva contra la natura a un canvi de vida global

Butlletí