setembre 2020

Notícia

L'alcalde de Matadepera, Nil López i el president de la Cecot, Antoni Abad, han signat un conveni consistent en establir una col·laboració per impulsar la transició energètica, mitjançant l’ampliació de la xarxa d’instal·lacions fotovoltaiques per la producció d’energia verda.

Notícia

L’actuació, impulsada per l’Ajuntament, vol aconseguir que les persones que assisteixen als establiments d’oci i restauració de la zona gaudeixin de l’estona d’oci i ho facin, alhora, respectant el descans del veïnat.

Notícia

Folgueroles va implantar el sistema de recollida de residus porta a porta l’any 2002. Des d’aquell moment s’han fet importants progressos en la recollida selectiva fins arribar a un 85,4%, un dels índex més alts de Catalunya.

Notícia

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica d’enguany s’adapta a la situació actual i informarà i difondrà la producció i alimentació ecològica de manera virtual

Notícia

Balanç positiu del primer dia de l’entrada en funcionament de Tarragona ciutat 30. Una iniciativa que modifica la part de l'actual ordenança de convivència que regula la circulació de tot tipus de vehicles per la ciutat amb l’objectiu de situar les persones en el centre de la planificació urbana i aconseguir una mobilitat urbana sostenible, més segura i saludable.

Notícia

L’Ajuntament de Molins de Rei va aprovar definitivament la cessió d’ús de les 33 parcel·les municipals -de 50m2 cadascuna-  dedicades exclusivament al conreu agrícola i a l’autoconsum.

Notícia

En un nou pas per continuar avançant cap a una mobilitat més sostenible a la ciutat, l’Ajuntament de Vic s’ha associat a la cooperativa Som Mobilitat per tal de poder fer un ús compartit de tres cotxes 100% elèctrics.

Notícia

Per donar suport a l’execució de vies ciclistes per part dels ens locals, la Generalitat va publicar el passat 2018 una primera convocatòria d’ajuts per a fomentar l'execució d'actuacions de vies ciclistes, aquesta convocatòria va estar dotada de 20 MEUR per cofinançar el 50% del cost de les actuacions.

Notícia

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha comprat vuit autobusos d’hidrogen “d’emissió zero”, segons ha informat la companyia. Els vehicles, que tenen un cost de 6,4 milions d’euros, es posaran en servei a principis del 2022.

Notícia

El vídeo, obtingut mitjançant fototrampeig, permet confirmar que el grup familiar de llúdrigues continua vinculat al territori.