malbarament alimentari

Article

Per promoure el coneixement i la sensibilització sobre la problemàtica del malbaratament alimentari, la Diputació de Barcelona disposa de les maletes pedagògiques "El menjar no es llença".

Notícia


Set de cada deu llars espanyoles malbaraten aliments de manera habitual, segons un estudi recent de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Article

Més de 1500 persones col·laboren en la lluita contra el malbaratament alimentari, participant en les diverses activitats de la campanya.

Notícia

L’alumnat de l’Institut La Guineueta, l’Institut Bernat Metge i de l’Institut Consell de Cent ha incorporat mesures individuals i per al propi centre

Article

Cada aliment malbaratat desaprofita tots els recursos que han estat necessaris per produir-lo i fer-lo arribar al teu rebost o a la teva taula: aigua, energia, combustibles fòssils, emissió de gasos d’efecte hivernacle, matèries primeres, força de treball, etc. 

Notícia

L’Ajuntament de Tàrrega posa en marxa una campanya per conscienciar contra el malbaratament alimentari