Ciència Animada. Episodi 4. Turisme sostenible

Font: Universitat de Barcelona

24/05/2018 - 12:28

 

En aquest capítol de Ciència animada es mostra la capacitat que tenim els consumidors per aconseguir un canvi en el sector turístic cap a un model més sostenible i respectuós amb el medi local. El protagonista té al davant una merescuda setmana de vacances que aprofita per fer turisme. A la tornada, mentre comparteix les seves experiències, un corall arrencat del fons del mar dona peu que els seus amics li expliquin la necessitat de seguir un model de turisme sostenible que li permeti de conèixer altres cultures i formes de vida, tenir cura del medi ambient, fomentar el comerç de la zona i contribuir al desenvolupament local. Per al següent període de vacances, la seva idea de fer turisme ha variat, i el protagonista gaudeix portant a terme un tipus d'activitats més respectuoses, d’acord amb les seves noves conviccions. El projecte Ciència animada està organitzat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l'Àrea de Comunicació de la Universitat de Barcelona i finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) - Ministeri d'Economia, Indústria i competitivitat.


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Article

Arrenca la campanya per activar més d’un miler de Comunitats Energètiques

Butlletí