Sostenible.cat
El Parc a taula és un programa cultural, promogut per la Diputació de Barcelona, que vol contribuir a la valorització dels productes enogastronòmics locals de qualitat, que contribueixen a establir una economia basada en el propi territori, la seva identitat i un paisatge de qualitat mitjançant la col·laboració amb els restauradors, allotjaments, productors i elaboradors de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.
Al mercat d'aquest dissabte hi seran presents les empreses participants en el programa dels cinc parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona que hi prenen part.
El programa es va iniciar l'any 2001 al Parc del Garraf i al d'Olèrdola, en el marc del programa cultural Viu el Parc, i s'ha estès durant aquests anys al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, des del 2005, al Parc del Foix, des del 2007, i al Parc de la Serralada Litoral, des del 2008. Es preveu que aviat arribi també al Parc del Castell de Montesquiu i al Parc Natural del Montseny.