Canovelles comença a repartir bosses reutilitzables

La campanya 'Reutilitza'm. Menys és més' pretén reduir el consum de bosses de plàstic
Font: Aj. Canovelles
21/06/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Canovelles  ha engegat la campanya de conscienciació Reutilitza'm. Menys és més, amb l'objectiu reduir el consum de bosses de plàstic a l'hora de fer la compra. S'ha de tenir en compte que una bossa de plàstic té una vida útil curta (12 minuts) i necessita d'una gran quantitat d'aigua i energia per fabricar-se, a més del cost ambiental de l'explotació del petroli.

Les bosses es repartiran entre els comerços col·laboradors del municipi, que oferiran una bossa a cada client a partir d'aquest dissabte 27 de juny. La campanya estarà reforçada amb els aplicatius de '- és +' que promou l'Agència de Residus del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Relacionats

Notícia

El projecte preveu actuar a un total de 50 quadres elèctrics, el que suposa 2.510 punts de llum dels 2.867 existents, deixant fora els que ja compten amb tecnologia LED o han estat renovats recentment. 

Acte
29/09/2022 - 18:00
Museu de Ciències Naturals de Granollers
Notícia

S'inicia la tramitació de la modificació puntual del PGOU i s'aprova la suspensió per un any de les llicències per aquest tipus d'instal·lacions.

Butlletí