El III Mercat del 'Parc a taula' ofereix, a Granollers, els millors productes de la terra

Sostenible.cat

10/12/2010 - 00:00
Aquest dissabte 11 de desembre el programa 'Parc a taula' de la Diputació de Barcelona estarà present a la plaça Josep Maluquer i Salvador de Granollers amb un Mercat amb representants de productors i cellers dels parcs de la Serralada Litoral, Garraf i Sant Llorenç del Munt i l'Obac que donaran a conèixer els seus productes més representatius.

Dins el marc del Mercat, a les 11.00 h del matí, el diputat d'Espais Naturals i alcalde de Granollers, Josep Mayoral, acompanyat pel president del Consorci del Parc de la Serralada Litoral, Daniel Cortés, atorgarà la Carta de Compromís del programa Parc a taula 2010-11, a les empreses del Parc de la Serralada Litoral, participants en aquest projecte.

El Parc a taula és un programa cultural, promogut per la Diputació de Barcelona, que vol contribuir a la valorització del productes enogastronòmics locals de qualitat, que contribueixen a establir una economia basada en el propi territori, la seva identitat i un paisatge de qualitat mitjançant la col·laboració amb els restauradors, allotjaments, productors i elaboradors de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

El programa es va iniciar l'any 2001 al Parc del Garraf i al d'Olèrdola, en el marc del programa cultural Viu el Parc, i s'ha estès durant aquests anys al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, des del 2005, al Parc del Foix, des del 2007, i al Parc de la Serralada Litoral, des del 2008. Es preveu que aviat arribi també al Parc del Castell de Montesquiu i al Parc Natural del Montseny.

AdjuntMida
Image icon parc_taula.jpg14.97 KB

Relacionats

Article

Dues actuacions cofinançades amb els fons Next Generation per promoure la mobilitat sostenible i millorar la qualitat de l’aire.

Notícia

Un nou punt d’atenció a la ciutadania per a peticions i consultes relacionades amb el servei de neteja viària i de recollida de residus

Acte
19/05/2023 - 14:25
Granollers

Butlletí