Sant Esteve millora l’eficiència del servei de recollida de poda a domicili

Font: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires
23/10/2014 - 00:00

L'Ajuntament de Sant Esteve ha ampliat la freqüència del servei de recollida de poda a domicili que passa d'un a tres dies per setmana. L'ampliació coincideix amb l'adquisició d'una màquina trituradora i la prestació del servei per part de personal dels Serveis Exteriors Municipals. Aquests canvis permeten millorar l'eficiència del servei i reduir-ne els costos.

La màquina triturarà totes les restes de poda del municipi, tant les que provenen de l'arbrat municipal com de particulars, ja sigui del servei porta a porta o les dipositades a la deixalleria. 

Tot i les novetats, el funcionament del servei per a l'usuari no s'altera. Cal sol·licitar-ho prèviament a través del web municipal o al telefòn de l'Ajuntament. La poda s'ha de recollir en feixos i dipositar-la davant de casa. En el moment de la recollida, l'usuari pot demanar el triturat de la poda que es pot utilitzar per fer compostatge casolà o per a d'altres usos. 

El servei de recollida de poda porta a porta s'ofereix des de l'any 2010 i de manera gratuïta.

AdjuntMida
Image icon SERVEI_PODA_SES.jpg250.39 KB

Relacionats

Article

MENTALI es va posar en marxa l’any 2017 amb l’objectiu de recuperar l’excedent alimentari  provinent de les cuines dels menjadors escolars i destinar-lo a població vulnerable mitjançant àpats nutritius i de qualitat. Des del punt de vista social, vol garantir la inclusió i promocionar la solidaritat comunitària.

Notícia

El govern municipal ha donat llum verda als projectes executius per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en deu equipaments i espais públics del municipi, amb una inversió que supera els 2 M€. Són el primer pas per a impulsar la creació d’una futura comunitat energètica a nivell local

Notícia

L’Ajuntament de Martorell ha dut a terme un estudi de geolocalització de nius d’oreneta cuablanca (Delichon urbicum) al barri de la Vila, seguint les directrius del ‘Projecte Orenetes’, que promou l’Institut Català d’Ornitologia. Aquest projecte, que es basa en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’orenetes cuablanca de Catalunya, té com a objectiu principal conscienciar la població sobre la protecció d’aquesta espècie, els beneficis que ens aporta i la prohibició establerta de destruir els seus nius.

Butlletí