Ruta: SANTS-MONTJUÏC: L'art de visitar un jardí: Laribal, Grec, Umbracle i Aclimatació

divendres, 24 febrer, 2017 - 11:00 a 13:00
Parcs de Montjuïc
Geolocation

La Fàbrica del Sol us ofereix una ruta pels parcs de Montjuïc que van acollir els primers roserars públics de la ciutat.

L'Exposició Internacional de Barcelona del 1929 va ser un moment molt important en la història de la nostra ciutat i va canviar per sempre la fesomia de la muntanya de Montjuïc. La diversitat botànica d’aquests jardins forma part del Parc de Montjuïc, que, amb tota la seva riquesa i complexitat d'usos, és un dels pulmons verds més importants de Barcelona.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona és un dels primers membres de la plataforma, fet que li suposa el reconeixement de "CitiesWithNature Pioneer". CitiesWithNature és una plataforma global que connecta ciutats i altres governs subnacionals, amb l’objectiu de compartir i intercanviar bones pràctiques en la incorporació i la millora de la natura a les ciutats.

Notícia

Els alumnes de diversos centres educatius i les entitats col·laboren en la plantació d'escocells a la ciutat per aconseguir una Barcelona més verda i sostenible.

Notícia

La naturalització i la gestió ecològica dels espais verds que s'aplica a tots els districtes de Barcelona inclou incrementar la vegetació, deixar créixer les plantes dels escocells, podar menys els arbres, protegir les espècies autòctones, fomentar la biodiversitat i apropar la natura a les persones per afavorir-ne la salut i la qualitat de vida a la ciutat.

Butlletí