S’inicia el procés de participació del Pla per la millora de la qualitat de l’aire 2011-2015

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat
02/05/2011 - 00:00

L'avaluació de la qualitat de l'aire constata superacions pels òxids de nitrogen i les partícules en suspensió de diàmetre inferior a 10 micres, en alguns municipis de la Regió Metropolitana de Barcelona. Per aquest motiu, segons la Direcció General de Polítiques Ambientals, cal elaborar un Pla d'actuació per la millora de la qualitat de l'aire pel període 2011-2015.  En la seva redacció cal la participació activa de diversos  agents i actors socials, que  permetin  recollir les propostes de mesures que es considerin més idònies per a l'elaboració del Pla.

En aquest sentit, el proper 5 de maig s'inicia el procés de participació amb una sessió de presentació que tindrà lloc a les  18h . a la sala d'actes del Departament de Territori i Sostenibilitat (Avinguda de Josep Tarradellas, 2-6, Barcelona).

Aquest procés comptarà amb diferents espais de participació i diàleg per recollir propostes de mesures a considerar en la redacció del Pla. Per una  banda, un apartat web específic amb tota la informació del procés i on s'hi publicaran els formularis en línia per recollir aquestes aportacions ( a partir del 5 de maig a www.airemes.net).  I,  per  l'altra, sessions de debat presencial, que tindran lloc el 25 i 26 de maig a les 16h. a la sala d'actes de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat (Av. Diagonal, 523 - 525, Barcelona).

Per a més informació: forumairemesnet.tes@gencat.cat

Relacionats

Article

Dues estacions de qualitat de l’aire de Barcelona i una de Vic s’integren en el projecte europeu WatchPlant.

Article

El Comitè Municipal de Sequera s’ha reunit per fer seguiment de les mesures d’estalvi i gestió de l’aigua que s’estan duent a terme a Mollet. Durant la reunió s’ha tornat a constatar la bona gestió de l’aigua que s’ha fet a la ciutat que ha permès reduir en un 50% el consum d’aigua municipal en un any.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí